Panzanella Z Ogórkami I Marynowaną Cebulą

Panzanella Z Ogórkami I Marynowaną Cebulą
Przepis Panzanella z ogórkami i marynowaną cebulą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która służy 1. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, liście bazylii, chleb jednodniowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowane cebule, Jalapeños i ogórki, Zielona sałatka z marynowanymi grzybami, ogórkami, cebulą i Pecorino, oraz Sałatka chlebowa Panzanella z ogrodowymi świeżymi pomidorami i ogórkami dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia22
Magazyn