Panko-chrupiące pałeczki z kurczaka w sosie miodowo-musztardowym
Panko-Crusted Chicken Drumsticks z miodowo-musztardowym sosem zanurzeniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 32G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka parmezanu, miód, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 49 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Panko-chrupiące pałeczki z kurczaka w sosie miodowo-musztardowym, Pieczony kurczak w panko z sosem miodowo-BBQ, oraz Panko Crusted Miód Musztarda Kurczak Przetargi.
Instrukcje
Za pomocą noża do parowania przeciąć 3 szczeliny w najbardziej mięsnej części każdej pałeczki.
Umieść maślankę, cebulę, czosnek i pałeczki w dużej plastikowej torbie na suwak; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Umieść stojak na patelni z galaretką; pokryj stojak sprayem do gotowania.
Wyjąć pałeczki z worka; wyrzucić marynatę.
Pałeczki posypać pieprzem i solą.
Połącz panko, ser i szczypiorek w płytkim naczyniu. Pogłębić każdą pałeczkę w mieszaninie panko. Ułóż pałeczki w jednej warstwie na stojaku; nałóż pałeczki lekko sprayem do gotowania.
Piec pałeczki w 425 przez 30 minut lub do kurczak jest gotowy.
Połączyć majonez i pozostałe składniki w małej misce.
SOS podawać z kurczakiem.