Pan-Seared Sea Bass With Jalapeño-Lime Oil
Pan-Seared Sea Bass With Jalapeño-Lime Oil wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Mieszanka filetów z labraksa, oregano, pieprzu jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Jalapeño Popper Sheet Pan Chicken, oraz Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce, dobrze mieszając. Rozetrzyj równomiernie rybę. Przykryć i schłodzić 10 minut.
Podczas gdy ryba chłodzi, połącz skórkę z limonki i sok z limonki w małej misce; odstawić.
Połączyć czosnek i pieprz jalapeo w innej małej misce; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodać rybę; gotować 6 minut, często obracając, lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem i jest brązowy ze wszystkich stron.
Zmniejszyć ogień do średnio wysokiej i smażyć mieszaninę czosnku 30 sekund.
Zdjąć z ognia i dodać mieszaninę soku z limonki, dobrze mieszając; zalać rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.