Pan-Fried John Dory

Pan-Fried John Dory
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego na patelni Johna Dory. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz kliny cytrynowe, jajka, filety john dory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pan-fried John Dory z Cockles, Samphire i Cockle Velouté, The John Dory ' s Brooklynite Cocktail, oraz John Dory jako Lawrence Welk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka ubić z 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Na talerzu ułożyć mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Ułożyć bułkę tartą na innym talerzu. Ryby pogłębiać w mące; wytrząsnąć nadmiar. Ryby zanurzamy w przyprawionych jajkach, a następnie zalewamy bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
JajkoJajko
RybyRyby
5
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać 2 filety i gotować, aż powłoka jest złoty kolor i filety są nieprzezroczyste w środku, o 3 minut na stronę. Używając 2 szpatułek, przenieś do obramowanej blachy do pieczenia; trzymaj ciepło w piekarniku. Powtórzyć z pozostałymi filetami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
8
Przełóż rybę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
9
Udekoruj cytrynowymi klinami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn