Pan Bagnat
Pan Bagnat może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, świeżo zmielony pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pan Bagnat, Pan Bagnat, oraz Pan Bagnat.
Instrukcje
W dużej szklanej lub ze stali nierdzewnej misce, połączyć koper włoski, ciecierzyca, oliwki, kapary, pietruszka, czosnek, i pomidor.
Dodać ocet, olej, sól, pieprz i wrzucić.
Usuń część miękkiego środka z każdej pół rolki, pozostawiając skorupę 1/2 cala. Usypać nadzienie na dnie każdej rolki.
Pozostałe soki spryskać nadzieniem. Przykryj górną częścią każdej rolki.
Jeśli masz czas, owinąć każdą rolkę szczelnie w folię aluminiową i odstawić na 15 minut lub do 2 godzin. W przeciwnym razie mocno przyciśnij bułki, aby opatrunek zwilżył chleb.
Wariacje:: inne pyszne składniki, które można dodać do kanapki obejmują paski surowej zielonej papryki lub pieczonej czerwonej papryki, pokrojone na twardo jajko, małą puszkę odsączonego tuńczyka, kilka posiekanych filetów anchois lub garść świeżych liści bazylii.
Rekomendacja win: wina ros nie tylko idealnie pasują do kanapek, ale także zachwycają je potrawami podkreślającymi smaki południowej Francji. Spróbuj z regionu Prowansji.