Paluszki serowo-czosnkowe

Paluszki serowo-czosnkowe
Paluszki serowe czosnkowe od początku do końca zajmują około 55 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 111 kalorii . Za 15 centów za porcję otrzymasz przystawkę dla 32 osób. 2 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go ponownie. Jeśli masz pod ręką aktywne drożdże, mąkę, proszek czosnkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje łyżkowy wynik 0% , co jest wynikiem możliwym do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Paluszki Chlebowe Zawijane w Boczku , Naturalne Jedzenie Dla Dzieci: Paluszki Kalafiorowe oraz Zupa Z Białej Fasoli i Czosnku Ze Szpinakiem i Chrupiącą Prosciutto oraz Tostami Rozmarynowo-Czosnkowymi .

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie i mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj cukier, masło, sól, sodę oczyszczoną i 3 szklanki mąki. Ubijaj, aż będzie gładkie. Dosyp wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby powstało zwarte ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
4
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; przykryć i odstawić na 10 minut. Podziel na 32 części. Uformuj każdy w placek o średnicy 4-1/2 cala. lina.
6
Do płytkiej miski włóż roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Umieść ser w osobnej, płytkiej misce. Zanurz liny w maśle, a następnie posmaruj serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Umieścić w odległości 3 cali od siebie na lekko natłuszczonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
9
Połącz przyprawę włoską i proszek czosnkowy; posypać paluszkiem chlebowym. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi swoją objętość, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
10
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
11
Wyjmij na stojaki z drutu.
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn