Pad wegetariański Thai (bezglutenowy)
Przepis Wegetariański Pad Thai (bezglutenowy) może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. 37 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka nektaru z agawy, scallion, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, Bezglutenowe Wegetariańskie Sajgonki Z Sosem Orzechowym W Stylu Tajskim, oraz Malfatti bezglutenowe (pierogi ze szpinakiem i ricottą) w sosie pomidorowym (bezglutenowe, wegetariańskie).