Pad wegetariański Thai (bezglutenowy)

Pad wegetariański Thai (bezglutenowy)
Przepis Wegetariański Pad Thai (bezglutenowy) może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. 37 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka nektaru z agawy, scallion, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, Bezglutenowe Wegetariańskie Sajgonki Z Sosem Orzechowym W Stylu Tajskim, oraz Malfatti bezglutenowe (pierogi ze szpinakiem i ricottą) w sosie pomidorowym (bezglutenowe, wegetariańskie).

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować Jest de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn