Pachnąca Jesienna Zupa Jarzynowa
Pachnąca Jesienna zupa jarzynowa może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś liście laurowe, bazylię, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w około 55 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest niesamowity. Tajska Pachnąca Zupa Jarzynowa, Gruszka i jesień-zupa jarzynowa, oraz Jesienna Zupa Z Chleba Warzywnego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodaj cebulę i czosnek; gotuj i mieszaj 3 do 4 minut lub do miękkości cebuli. Dodaj liście laurowe, paprykę, pieprz i cynamon.
Wymieszać z dynią, niewysuchanymi pomidorami, koncentratem pomidorowym i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; dusić 15 do 20 minut lub do miękkości dyni, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj kukurydzę i fasolę; zwiększ ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Przed podaniem posyp bazylią.