Pachnąca Jesienna Zupa Jarzynowa

Pachnąca Jesienna Zupa Jarzynowa
Pachnąca Jesienna zupa jarzynowa może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś liście laurowe, bazylię, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w około 55 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest niesamowity. Tajska Pachnąca Zupa Jarzynowa, Gruszka i jesień-zupa jarzynowa, oraz Jesienna Zupa Z Chleba Warzywnego są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę i czosnek; gotuj i mieszaj 3 do 4 minut lub do miękkości cebuli. Dodaj liście laurowe, paprykę, pieprz i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
3
Wymieszać z dynią, niewysuchanymi pomidorami, koncentratem pomidorowym i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; dusić 15 do 20 minut lub do miękkości dyni, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4
Dodaj kukurydzę i fasolę; zwiększ ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
5
Przed podaniem posyp bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia50
Magazyn