Owocowy Izraelski Kuskus

Owocowy Izraelski Kuskus
Need a wegetariańska przystawka? Owocowy izraelski kuskus może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, masło, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Owocowy Izraelski Kuskus, Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), oraz Cytrynowy Izraelski Kuskus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i smażyć 5 protokół. Wymieszać z porzeczkami, morelami, solą, bulionem i laskami cynamonu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
MorelaMorela
PorzeczkiPorzeczki
BulionBulion
CebulaCebula
SólSól
3
Dodaj kuskus i wróć do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
4
Pozostawić mieszaninę kuskus 5 minut. Wyrzucić laski cynamonu. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
KolendraKolendra
KuskusKuskus

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn