Owoce tropikalne w syropie z trawy cytrynowej
Owoce tropikalne w syropie z trawy cytrynowej to przystawka, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 19 fanów. Jeśli masz puszki g owoców tropikalnych, winogron, złoty cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tropikalne owoce z pistacjami i kokosem, Tarta sernikowa z tropikalnymi owocami, oraz Sałatka Ze Świeżego Tuńczyka Z Tropikalnymi Owocami.
Instrukcje
Odcedzić sok z liczi na patelni i umieścić liczi w dużej misce.
Dodaj trawę cytrynową i cukier do patelni, podgrzewaj delikatnie, aż cukier się rozpuści, a następnie gotuj przez 1 minutę. Wyłączyć ogień i odstawić trawę cytrynową doda smaku, jak ostygnie.
Przecedzić syrop na liczi i wrzucić do owoców. Wyluzuj.