Otwarte pierogi kwiatowe
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Open Flower dumplings może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz marchewkę, masło, wiosnę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 5%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczone pierogi z kwiatami wieprzowymi z sosem sojowo-imbirowym, Przepis na pierogi otwarte Siu Mai, oraz Tort Kwiatowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Ułóż 3 arkusze filo razem, szczotkując stopionym masłem między każdą warstwą, a następnie powtórz z resztą filo. Za pomocą okrągłego noża o średnicy 7 cm Wytnij 24 okręgi.
Wyszczotkuj otwory w nieprzywierającej puszce mini muffin roztopionym masłem, a następnie wciśnij kółka do otworów (może być konieczne wykonanie ich partiami, po prostu pozostaw resztę kółek filo przykrytych wilgotnym ręcznikiem do gotowania).
Piec przez 15 minut, aż złoty kolor będzie brązowy. Może być przechowywany w hermetycznym pojemniku do jednego dnia.
Aby podać, należy zwrócić skrzynki filo do ciepłego piekarnika, aby ogrzać.
Rozgrzać olej na woku lub patelni na średnim ogniu. Podsmaż czosnek przez kilka sekund, dodaj marchewkę, kapustę i pędy bambusa, a następnie smaż przez 2 minuty. Grzyby, ostrygi i sos sojowy mieszamy jeszcze przez 1 min, zdejmujemy z ognia, następnie dodajemy szczypiorek. Doprawiamy papryką, następnie łyżką do skrzynek i od razu podajemy pierogi.