Orzechowa Sałatka Mandarynkowa

Orzechowa Sałatka Mandarynkowa
Orzechowa Sałatka Mandarynkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 134 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, estragon, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy obejmują Ciasto mandarynkowo-Polentowe z syropem mandarynkowym, Migdałowa Sałatka Mandarynkowa, oraz Sałatka Z Mandarynki.

Instrukcje

1
Na patelni na średnim ogniu gotować cukier, masło i wodę, stale mieszając, aż powstanie syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać migdały; gotować i mieszać przez 4-6 minut lub aż migdały są pokryte i rumiane. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3
W słoiku z ciasną pokrywką połączyć składniki opatrunku; dobrze wstrząsnąć. W dużej misce połączyć zielenie, pomarańcze i cebulę. Migdały rozbić i dodać do sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
PomarańczowyPomarańczowy
ZieloniZieloni
CebulaCebula
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj opatrunek i wrzuć.
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia5
Magazyn