Orzechowa Sałatka Mandarynkowa
Orzechowa Sałatka Mandarynkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 134 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, estragon, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy obejmują Ciasto mandarynkowo-Polentowe z syropem mandarynkowym, Migdałowa Sałatka Mandarynkowa, oraz Sałatka Z Mandarynki.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu gotować cukier, masło i wodę, stale mieszając, aż powstanie syrop.
Dodać migdały; gotować i mieszać przez 4-6 minut lub aż migdały są pokryte i rumiane. Odłóż na bok.
W słoiku z ciasną pokrywką połączyć składniki opatrunku; dobrze wstrząsnąć. W dużej misce połączyć zielenie, pomarańcze i cebulę. Migdały rozbić i dodać do sałatki.