Omlet serowy (Gotowanie dla 2 osób)
Omlet serowy (Gotowanie dla 2 osób) wymaga mniej więcej 10 minut od początku do końca. Na 87 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 18g białka, oraz 26g tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, jajka, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Omlet Gotowanie 101, College Cooking Crash Course: jak zrobić omlet, oraz Porady dotyczące gotowania z serem s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajka w małej misce widelcem lub wire trzepaczką, aż żółtka i białka są dobrze wymieszane.
Masło ciepła w 8-calowej patelni na średnim ogniu, aż masło jest gorące i skwierczące. Jak masło topi się, patelnia tilt płaszcz dno z masłem.
Szybko wlać jajka na patelni. Podczas szybkiego przesuwania patelni tam iz powrotem na ciepło, szybko wymieszać jajka widelcem, aby rozprzestrzeniać je w sposób ciągły na dnie patelni, gdy zagęszczają. Gdy są pogrubione, odstawić na ciepło kilka sekund, aby lekko brązowy dno omlet. Nie przegotować-omlet będzie nadal gotować po złożeniu.
Przechyl patelnię i uruchomić szpatułkę pod krawędzią omleta, a następnie szarpać patelnię Ostro poluzować omlet od dołu patelni. Złożyć część omlet najbliżej Ciebie tylko do centrum. Pozwól na Część omlet, aby przesunąć się bok patelni. Przekręć omlet na ciepły talerz, przerzucając złożoną część omletu na tak daleko bok jest na dole. W razie potrzeby włóż boki omletu pod.