Oliwkowo-Feta Wiatraczek
Oliwkowo-Feta Wiatraczek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz ser śmietankowy, ser feta, półksiężycowe bułeczki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Papryka Oliwkowa Pinwheels, Salami, oliwkami i serem śmietankowym, oraz Feta Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto i oddziel na 2 długie prostokąty; naciśnij każdy na prostokąt 12x4-calowy, mocno naciskając perforacje, aby je uszczelnić.
Na każdym prostokącie rozprowadzić 1 łyżkę serka śmietankowego.
Posypać serem feta, oliwkami i oregano.
Zaczynając od jednego krótkiego boku, zwiń każdy prostokąt. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdą rolkę na 8 plastrów; umieść wyciętą stronę na arkuszu ciastek.
Piec 15 do 20 minut lub aż krawędzie są złociste. Natychmiast usuń z arkusza cookie.