Oliwki Marynowane
Oliwki marynowane to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Mieszanka liści laurowych, kopru włoskiego, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Oliwki Marynowane, Oliwki marynowane, oraz Oliwki Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwki umieścić w durszlaku i opłukać w chłodnej, bieżącej wodzie. Słoiki z oliwkami opłukać wodą.
W dużej misce do mieszania, połączyć liście laurowe, rozmaryn, koper włoski, tymianek i biały ocet.
Dodać oliwki, i wrzucić, aż oliwki są powlekane.
Umieść mieszaninę w dwóch słoikach; upewnij się, że każdy słoik ma jeden liść laurowy. Napełnij pustą przestrzeń w słoikach wodą. Cap jar i dobrze wstrząsnąć. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 dni.