Old Charleston Style krewetki i kasza

Old Charleston Style krewetki i kasza
Stare krewetki i kasza w stylu Charleston mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 42g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka pół na pół, mąka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2237 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Charleston krewetki i kasza, Krewetki i kasza z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen, oraz Charleston krewetki i kasza z sosem Tasso Blue Crab dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę, kaszę i sól do wrzenia w ciężkim rondlu z pokrywką. Wymieszać w pół na pół i gotować na wolnym ogniu, aż kasza zgęstnieje i zmięknie, 15 do 20 minut. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Krewetki skropić solą i pieprzem cayenne, skropić sokiem z cytryny. Odstawić do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Miejsce andouille plastry kiełbasy w dużej patelni na średnim ogniu; smażyć kiełbasę, aż rumiane, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Zachowaj kapie z boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przełożyć plastry boczku na ręczniki papierowe, ostudzić i pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Gotować i wymieszać zielony, czerwony, i żółty papryka, cebula, i czosnek w boczek kapie, aż cebula jest przezroczysta, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Wymieszać krewetki i gotowane warzywa do kiełbasy andouille i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
9
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; wymieszać z mąką, aby uzyskać gładką pastę. Włącz ciepło do niskiego poziomu i gotuj, stale mieszając, aż mieszanina będzie średnio brązowa, od 8 do 10 minut. Obserwuj uważnie, mieszanina łatwo się pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Wlać mieszaninę masło mąka na patelni z kiełbasą andouille, krewetki, i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Umieść patelnię na średnim ogniu i wlać bulion z kurczaka, boczek i sos Worcestershire, gotowanie i mieszanie, aż sos zgęstnieje i krewetki stają się nieprzezroczyste i jasnoróżowe, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Tuż przed podaniem wymieszaj ostry ser Cheddar z kaszą do rozpuszczenia, a kasza będzie kremowa i jasnożółta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Ser CheddarOstry Ser Cheddar
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
13
Podawać mieszankę krewetek na kaszy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn