Okoń morski z masłem cytrynowym

Okoń morski z masłem cytrynowym
Gotowany okoń morski z masłem cytrynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, filety z dorsza, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Labraks i konfetti warzywa z sosem cytrynowo-maślanym, Pastor Ryan ' s Bronze Sea Bass With Lemon Shallot Butter, oraz Bas w paski z rumianym masłem z orzechów laskowych, cytryną i pietruszką.

Instrukcje

1
W patelni ze stali nierdzewnej ustawionej na 2 palnikach, połącz wodę, wino, por, marchewkę i liść laurowy i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Doprawić płyn solą i pieprzem, dodać filety rybne, skórkę do góry. Dusić delikatnie, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4
Filety rybne osuszyć na papierowych ręcznikach, a następnie przenieść na rozgrzane talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Posmarować rybę masłem cytrynowym, posypać posiekanymi jajkami, natką pietruszki i szczypiorkiem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn