Ogórek & Koper Włoski Meze

Ogórek & Koper Włoski Meze
Ogórek i koper włoski Meze może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ogórek i koper włoski Meze, Ogórek I Koper Włoski Meze, oraz Półmisek Meze z hummusem, Sałatka z krewetek i sałatka z ogórków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić ogórki w włócznie ½ cala. Może być konieczne ćwierć lub połowę z nich. Młode ogórki perskie często można pozostawić w całości. Szukasz jednolitości, więc wykorzystaj swój osąd.Równomiernie przyciąć Cebulki kopru włoskiego i pokroić wzdłuż na ćwiartki. Zachowaj liście do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
2
Usuń część rdzenia, zachowując nienaruszone warstwy. Pokroić je w plastry ½ cala.
3
Umieść ogórki, koper włoski, Tajskie chilis i ząbki czosnku w dużej, odpornej na ciepło, niskiej misce, tacy lub naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Thai ChiliThai Chili
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do dużego, niereaktywnego rondla. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez około 5 minut. Następnie ubogi gorący płyn nad mieszaniną kopru ogórkowego, mieszając, aby dobrze pokryć. Płyn powinien prawie pokryć wszystkie składniki. Jeśli nie, dodaj trochę więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Niech mieszanina ostygnie całkowicie. Następnie można przykryć naczynie i przenieść je do lodówki. Będą gotowe do jedzenia w ciągu około 4 godzin, ale będą w najlepszym wydaniu, jeśli poczekasz do następnego dnia przed jedzeniem.
7
Podawać schłodzone na rodzinnym talerzu z odrobiną marynaty i dobrą mżawką owocowej oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
8
Dekoruj liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn