Oda-to-Chèvre Bruschetta
Oda do Chèvre Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 66 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Mieszanka liści bazylii, oliwki calamatan, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane szparagi Bruschetta z Chèvre i Tapenade, Chevre Devils, oraz Zielenina z Chèvre i jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój bagietkę na lekkim przekątnej o grubości około 1/3 cala; rezerwy końce do innego użycia. Ułóż plastry na stojakach na dwóch blachach do pieczenia (każdy 12 przez 15 W.).
Blaty pędzla lekko wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Piec w 425 regularnym lub konwekcyjnym piekarniku, aż lekko rumiane, 5 do 8 protokół.
W międzyczasie opłucz, łodyżkę i pomidory rdzeniowe.
Pokroić na pół w poprzek i wycisnąć i wyrzucić nasiona; posiekać pomidory. (Jeśli nie od razu, pomidory umieścić w sitku lub durszlak do odsączenia.)
W misce wymieszaj pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, sok z cytryny i musztardę. Wymieszać z pomidorami, oliwkami, bazylią i czosnkiem.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Po jednej stronie każdego plasterka tostów rozprowadzić ser. Mieszanka pomidorowa kopiec równo na wierzchu.