Ocet Mango-Papaja
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Ocet Mango-papaja może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gałązki mięty, kliny mango, gałązki mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Mango Papaya Shake, Mango Papaya Salsa, oraz Sałatka z Mango i papai.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w szerokim słoiku; przykryj i odstaw 2 tygodnie w chłodnym, ciemnym miejscu, delikatnie potrząsając słoikiem od czasu do czasu.
Przecedzić mieszaninę octu przez sito wyłożone gazą do szklanej miarki lub średniej miski i wyrzucić ciała stałe.
Połącz mieszaninę octu i cukru w małym rondlu nonaluminum i gotować na małym ogniu 5 minut lub aż cukier się rozpuści. Super.
Wlać do dekoracyjnej butelki; dodać gałązki mięty. Uszczelnić korkiem lub inną szczelną pokrywą i przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.