Obiad Teri w dyni
Obiad Teri w dyni to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 32G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, fasoli, mieszanka ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Teri Porady, Kolacja w dyni, oraz Kolacja w dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, wymieszać mieloną wołowinę i kiełbasę. Gotować i mieszać, aż równomiernie rumiane.
Wymieszać w soli i pieprzu, przyprawy pumpkin pie, i brązowy cukier.
Mięso odcedzić, wymieszać z wywarem z kurczaka i ryżem. Przykryć i gotować 25 do 30 minut, aż ryż będzie miękki.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Usuń i rezerwy top dyni. Zbierz nasiona i ciągłą miąższ.
Wymieszaj krem z zupy selerowej, krem z zupy grzybowej, łodygi i kawałki grzybów oraz zieloną fasolkę do mieszanki wołowiny i kiełbasy. Mieszanka łyżka do dyni i zastąpić top dyni.
Umieść dynię na dużej blasze do pieczenia i piecz 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy dynia będzie miękka. Wyjąć porcje nadzienia i części gotowanego miąższu do podania.