Obfite pieczone warzywa gulasz wołowy / Slow Cooker s
Obfite pieczone warzywa gulasz wołowy / powolne kuchenka s może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, brukselkę, bulion i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Obfite Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy, Obfite Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Obfity Gulasz Wołowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia z pergaminem lub wkładką silpat.
Umieść wszystkie pokrojone warzywa na przygotowanej blasze do pieczenia, w razie potrzeby użyj 2.
Piec przez 20 minut, lub aż lekko zmięknie. Warzywa będą gotować więcej w wolnej kuchence.
Wołowinę ułożyć na dużym ziołku z mąką, solą i pieprzem. Wstrząsnąć, aby pokryć wszystkie kawałki.
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu z kapiącymi boczkami (preferowane) lub oliwą z oliwek. Brązowe kawałki wołowiny pokryte mąką w gorącej patelni do brązowego z obu stron, około 5 minut na stronę.
Przenieś rumianą wołowinę do powolnej kuchenki umieszczonej na niskim ustawieniu.
Dodać pieczone warzywa i bulion.Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać z mąką, solą i pieprzem, aż będzie gładka. Powoli trzepać w bulionie. Kontynuuj ubijanie, aż zgęstnieje. Wymieszać z suszonym tymiankiem, a następnie wymieszać do powolnej kuchenki.
Niech gotować przez 5-8 godzin, aż wołowina będzie przetargu widłowego. Sezon do własnych upodobań.
Podawać na ciepło na puree ziemniaczanym lub po prostu sam w misce.