Obfite Kieszenie Pita
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka szpinaku, mielona wołowina, pitas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kieszenie Pita, Kieszenie BLT Pita, oraz Mediterranean Pita Pockets dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu i gotować przez 3 minuty.
Dodać wołowinę i gotować, aż nie pozostanie ślad różowy, 5 do 6 protokół. Łyżka off i wyrzucić tłuszcz.
Dodaj brandy i gotować, mieszając, aż prawie odparuje, 1 do 2 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i gotować do ogrzania przez, o 1 1/2 protokół. Doprawić pozostałą solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem.
Wytnij 2-calowy pasek z boku każdej pita i otwórz.
Rozłóż wnętrze majonezem (jeśli używasz). Napełnij każdą pitę mieszaniną wołowiny i grzybów.