Obfite Fasolki Po Bretońsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj obfitej fasolki po bretońsku. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 18 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 9g tłuszczu i w sumie 317 kalorii. 89 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, miodowy sos barbecue, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Obfite Fasolki Po Bretońsku, Obfite Fasolki Po Bretońsku, oraz Obfite Fasolki Po Bretońsku dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Przenieś do 5-qt. Holenderski piekarnik. Dodaj pozostałe składniki.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do podgrzania.