Obfita zupa z grzybami Shiitake i Miso
Obfite grzyby Shiitake i zupa Miso może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,87 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 97 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Mieszanka wody, wodorosty, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Obfita zupa z grzybami Shiitake i Miso, Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake, oraz Obfity Posiłek Zupa Miso.
Instrukcje
W dużym garnku zupa na średnim ogniu dodać scallion białe części, imbir, czosnek, i olej sezamowy. Gotować przez 1 minutę i dodać 8 szklanek wody. Kombu opłucz i dodaj do garnka wraz z płatkami bonito. Doprowadzić go do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 10 minut - nie pozwól mu się zagotować.
Wyjmij kombu i odłóż na bok.
Dodać suszone grzyby i miso do garnka i niech gotować delikatnie przez 10 do 15 minut, lub aż grzyby są nawilżone i miękkie.
Dodaj bok choy i gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka, o 10 protokół.
Dodaj tofu i gotować przez kolejne 5 protokół. Chochla do misek i udekorować zastrzeżone zielone części szalotki.