Obfita Pomidorowa Zupa Ryżowa

Obfita Pomidorowa Zupa Ryżowa
Obfita pomidorowa zupa ryżowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pasty pomidorowej, wody, bulionu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Obfita Zupa Z Soczewicy Pomidorowej, Obfita Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Mama obfita zupa z kurczaka i ryżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku na średnim ogniu wymieszaj bulion wołowy, wodę, pastę pomidorową, czosnek i liście laurowe. Wymieszać bulion wołowy do rozpuszczenia. Doprawić pieprzem. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać z ryżem. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować 25 minut, aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Liście LauroweLiście Laurowe
Bulion WołowyBulion Wołowy
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Usunąć liście laurowe i podawać na ciepło z posypką sera Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Liście LauroweLiście Laurowe

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn