Nowy Orlean Francuski Chleb

Nowy Orlean Francuski Chleb
Nowy Orlean Francuski chleb może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 772 kalorie, 23G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 40 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól, białko jaja, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Budyń Chlebowy W Nowym Orleanie, Old Fashioned New Orleans Creole Bread Pudding, oraz Nowoorleański budyń chlebowy z sosem Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże, wodę i 1 łyżeczkę cukru w dużej misce, mieszając do rozpuszczenia. Wymieszaj pozostały cukier, sól i 6 szklanek mąki, aby uformować sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Obrócić ciasto na powierzchnię posypaną pozostałą mąką; ugniatać 8 minut lub aż będzie gładkie i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Umieść ciasto w wysmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 1/2 godziny lub do podwojenia luzem. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Przykryj i pozostaw 15 minut. Zagnieść 3 do 4 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Podziel ciasto na 4 równe porcje; rozwałkuj każdą porcję w prostokąt o wymiarach 13 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Roll up każdy prostokąt jellyroll mody, począwszy od długiego końca. Szczypta szwy i kończy się razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Umieścić bochenki, szew bok w dół, w 4 mocno nasmarowane bagietki patelnie lub na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Wytnij 3 lub 4 ukośne ukośniki o głębokości 3/4 cala, w górnej części każdego bochenka. Przykryć i powtórzyć procedurę rosnącą 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
8
Pieczywo posmarować białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
9
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut; zmniejszyć ogień do 350 i piec 30 minut lub aż bochenki brzmią puste po naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Natychmiast wyjąć chleb z patelni lub blach do pieczenia; schłodzić na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn