Nowy Klasyczny Klopsik
Nowy klasyczny klopsik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka cebuli, pieczarki, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować, Klopsiki Klasyczne, oraz Klopsiki Klasyczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Rozgrzać olej na dużej patelni, dodać cebulę i grzyby i gotować, aż płyn odparuje i grzyby zaczynają brązowieć o 8 protokół. Wymieszać w marchew, koncentrat pomidorowy, tymianek i czosnek i gotować, mieszając, 2 minuty więcej. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce połączyć wołowinę, owies, jajka, sos Worcestershire, mieszanka grzybów, sól i pieprz.
Wymieszać, aż dobrze połączone.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 cali i kształt do bochenka o 5 cali szerokości i 2 cali wysokości.
W małej misce ubić sos pomidorowy, melasę i musztardę i zalać klopsikami.
Gotować klopsy, aż termometr mięsa zarejestruje 160 stopni, około 55-60 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Wielkość porcji: jeden 1-calowy gruby kawałek