Niemieckie ciasto czekoladowe z sosem kokosowo-orzechowym
Niemiecki-ciasto czekoladowe z sosem kokosowo-orzechowym jest bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jajek, proszku do pieczenia, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe Z Sosem Kokosowo-Orzechowym, Niemieckie ciasto czekoladowe z sosem kokosowo-orzechowym, oraz Niemieckie ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowo-orzechowym.
Instrukcje
Umieścić masło i czekoladę w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, i kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta lub do stopienia, mieszając aż gładkie. Wymieszać z cukrem, wodą i wanilią.
Dodać białka i jajko, mieszając trzepaczką. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć i dodać do masy czekoladowej, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Płaszcz dno 13 x 9-calowej patelni do pieczenia w sprayu; wlać ciasto na patelnię.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku z drutu.
Podawać ciasto z sosem kokosowo-orzechowym.