Niemiecki-Ciasto Czekoladowe

Niemiecki-Ciasto Czekoladowe
Niemiecki-ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 18. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru granulowanego, ekstraktu z wanilii, margaryny w sztyfcie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zalać 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania i odkurzyć 1 łyżką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Połącz kakao i czekoladę w małej misce; dodaj wrzącą wodę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połączyć cukry, masło i olej w dużej misce, i ubić na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane (o 5 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj jogurt, ekstrakty i białka; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
JogurtJogurt
6
Lekko łyżka przesianej mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Połącz przesianą mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
8
Dodać mieszankę mąki do śmietanej mieszanki na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Ubić w mieszance kakaowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
9
Ciasto wlać do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
10
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut i wyjąć z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Ułóż 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż 1/3 szklanki lukru kokosowo-orzechowego, a następnie polej kolejną warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
12
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukru, a wierzchu pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
13
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn