Niemiecki-Ciasto Czekoladowe
Niemiecki-ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 18. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru granulowanego, ekstraktu z wanilii, margaryny w sztyfcie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Zalać 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania i odkurzyć 1 łyżką mąki.
Połącz kakao i czekoladę w małej misce; dodaj wrzącą wodę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Odstawić.
Połączyć cukry, masło i olej w dużej misce, i ubić na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane (o 5 protokół).
Dodaj jogurt, ekstrakty i białka; dobrze ubić.
Lekko łyżka przesianej mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Połącz przesianą mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać mieszankę mąki do śmietanej mieszanki na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Ubić w mieszance kakaowej.
Ciasto wlać do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut i wyjąć z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Ułóż 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż 1/3 szklanki lukru kokosowo-orzechowego, a następnie polej kolejną warstwą ciasta.
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukru, a wierzchu pozostałą warstwą ciasta.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.