Niemiecka Zapiekanka ziemniaczano-Kiełbasowa
Niemiecka Zapiekanka ziemniaczano-Kiełbasowa to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 441 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy ziemniaczanej, kiszonej kapusty, ziemniaków i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niemiecka Zapiekanka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka ziemniaczana z kiełbasą, oraz Kanapki z kurczakiem i kiełbasą z podsmażoną papryką i niemiecką sałatką ziemniaczaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W naczyniu do pieczenia wymieszać ziemniaki i kiszoną kapustę.
W średniej misce wymieszać zupę i pół na pół. Wymieszać mieszaninę zupy do mieszaniny ziemniaków; dobrze wymieszać.
Piec 20 minut. Ułóż kawałki kiełbasy na mieszaninie ziemniaków, lekko naciskając na mieszaninę.
Piec 25 do 30 minut dłużej.