Nie Takie Blond Murzynki
Nie tak Blond Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Jeśli masz wyciąg z czekolady nielsen-massey, wyciąg z bourbona vanillana Nielsen-massey madagascar, mocno brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj M & M Blond Murzynki, Blond Murzynki, oraz Blond Murzynki I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia a 13×9 cali metalowa patelnia z folią i folią natryskową z natryskiem do gotowania.Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać razem. Odstawić.Masło, brązowy cukier, cukier granulowany i ekstrakt waniliowy zmiksować na średniej prędkości na mikserze elektrycznym.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić w ekstrakcie z czekolady i Kahlúa.
Dodać przesiane suche składniki w dwóch dodatkach, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wchodzisz w kawałki białej czekolady i orzechów.Spryskaj 9 x13-calową patelnię do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
Rozprowadź ciasto na dnie patelni gumową szpatułką.
Piec przez 30 do 35 minut lub do momentu, gdy ciasteczka zaczną odciągać się od boków patelni.Daje 32