Nian Gow (sticky Chinese New Year ' s Cake)

Nian Gow (sticky Chinese New Year ' s Cake)
Nian Gow (lepkie Chińskie ciasto noworoczne) może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 82 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką chłodną wodę, jujuby, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chiński Nowy Rok Babeczki-Nian Gao, Stir Fried Chinese Sticky Rice Cakes (Nian Gao) przepis (??? Ch?, oraz Ciasto ryżowe Kokosowe mojej mamy na Chiński Nowy Rok.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn