Nian Gow (sticky Chinese New Year ' s Cake)
Nian Gow (lepkie Chińskie ciasto noworoczne) może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 82 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką chłodną wodę, jujuby, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chiński Nowy Rok Babeczki-Nian Gao, Stir Fried Chinese Sticky Rice Cakes (Nian Gao) przepis (??? Ch?, oraz Ciasto ryżowe Kokosowe mojej mamy na Chiński Nowy Rok.