New England Greek Style Pizza
Przepis Nowa Anglia grecki styl Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 1085 kalorii, 49g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 332 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę chlebową, pomidory z puszki, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pizza Po Grecku, Grecka pizza z dwoma serami, oraz Pizza Po Grecku Z Oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, drożdże i sól wymieszać w dużej misce i ubijać do uzyskania jednorodności.
Dodać olej i wodę i wymieszać drewnianą łyżką do połączenia. Przykryć folią i pozostawić do wzrostu w temperaturze pokojowej co najmniej 8 godzin i do 2
Następnego dnia ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zanurzyć na pół. Formuj kulki z każdą połówką, a następnie umieść w lekko naoliwionych miseczkach, pokrywając wszystkie powierzchnie kulek olejem. Przykryć folią i odstawić w temperaturze pokojowej.
Oliwę z oliwek rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodaj czosnek, oregano i płatki pieprzu i gotować przez trzydzieści sekund, aż pachnące.
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, ciągle mieszając przez 1 minutę.
Dodaj dwie trzecie pokruszonych pomidorów i wymieszaj, aby połączyć. Zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia i gotować, mieszając od czasu do czasu przez 1 godzinę. Wymieszać z pozostałym sosem pomidorowym i doprawić do smaku solą.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Rozciągnij ciasto: Płaszcz dwa 10-calowe patelnie żeliwne (lub patelnie do ciast / bezpieczne patelnie do piekarnika) z 1 łyżką każdego skracania i oliwy z oliwek.
Przenieś kulki ciasta pojedynczo na duży arkusz ciastek i rozciągnij w 10-calowe koło.
Przenieść koło do nasmarowanej patelni. Przykryć i pozostawić do wyrośnięcia na 1 godzinę w temperaturze pokojowej. W międzyczasie wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 260°.
Połącz sery w dużej misce i przykryj, aż będą gotowe do użycia.
Gdy ciasto wzrosło, top każdy okrąg z 1 szklanką sosu (będziesz miał resztki sosu), rozłożenie go w ciągu pół cala od krawędzi. Podziel tarty ser równomiernie między dwa ciasta, rozkładając go aż do krawędzi każdego ciasta.
Piec ciasta, aż top jest bąbelkowy i złocisty w miejscach i ser zwęglony wokół krawędzi, 15 do 20 protokół.
Wyjmij pizzę z piekarnika i za pomocą cienkiej metalowej szpatułki uwolnij krawędzie z patelni. Ostrożnie podnieś placki, aby sprawdzić, czy pod spodem nie ma doness. Jeśli chcesz ciemniejszą skórkę dolnej, ustawić każde ciasto bezpośrednio na średnim niskim płomieniu i gotować, obracając od czasu do czasu, aż pożądany poziom doneness jest osiągnięty.
Przesuń pizzę na deskę do krojenia, pozostaw dwie minuty, pokrój i podawaj.