Naleśniki ze szczypiorkiem z gorgonzolą i boczkiem
Naleśniki ze szczypiorkiem z Gorgonzolanem i bekonem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 40. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli koszernej, szczypiorek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Podobne przepisy to Naleśniki z kukurydzy i szczypiorku z boczkiem i jajkami, Gorgonzola Czosnek Szczypiorek Groch Strzelać Sałatka Ziemniaczana, oraz Letnie Naleśniki Z Dyni I Szczypiorkiem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do naleśników: w misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka, mleko, szczypiorek i oliwę z oliwek. Stopniowo łącz mąkę z mokrymi składnikami i mieszaj, aż będzie gładka.
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty na patelnię. Gotować, aż bąbelki tworzą się na wierzchu naleśnika, o 1 minutę. Odwróć i gotuj po drugiej stronie.
Naleśniki wyjąć na duży talerz i ostudzić. Kontynuuj, aby naleśniki, aż wszystkie ciasto jest używany.
W średniej misce, połączyć gorgonzola i mascarpone i umieścić go w torbie ciasta. Wymieszaj gorgonzolę na naleśniki. Wierzch z kawałków chrupiącego boczku i szczypiorku. Ułóż na półmiskach i podawaj. Coolio!