Najprostsze Ciasto Jabłkowe

Najprostsze Ciasto Jabłkowe
Najprostsze ciasto jabłkowe wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1034 kalorii, 14g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, olej roślinny, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Najprostsze Ciasto Czekoladowe Jeszcze!, Najprostszy Funt Ciasto Kiedykolwiek, oraz Worlds Easiest Hot Fudge Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 350 stopni F (180 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 8x4 cala Bochenek Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix, instant pudding mix, gałka muszkatołowa, i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodać sos jabłkowy, olej, jajka i wodę. Zmiksować przez 3 do 4 minut za pomocą miksera elektrycznego. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Piec przez 50 do 55 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn