Najlepszy W Historii Sos Karmelowy

Najlepszy W Historii Sos Karmelowy
Najlepszy w historii sos karmelowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 73 grosze za porcję, dostajesz sos, który podaje 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jabłko, ekstrakt z wanilii, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Lody Karmelowe Z Sosem Orzechowo-Karmelowym, Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym, oraz Mus karmelowy Napoleon z sosem karmelowym i jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i brązowy cukier gotować w ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać w 1/2 szklanki śmietany ubijającej, od czasu do czasu mieszając. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Podawać z plasterkami jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn