Najlepsze w historii ciasto czekoladowe krówki może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, ciasto czekoladowe mix, krem knudsen, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze Ciasto Czekoladowe Krówki, Ciasto Bananowo-Czekoladowe Krówki (Lekkie), oraz Ciasto cytrynowe z polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Chop 2 oz. czekolada. Ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, jajka, śmietana, olej i woda w dużej misce z mikserem do wymieszania. Wymieszać z posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
Kwaśna śmietana
Czekolada
Woda
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wlać do 2 (9-calowych) okrągłych patelni rozpylonych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
4
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min. Poluzuj ciasta z boków patelni. Odwróć na stojaki z drutu; delikatnie usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Mikrofalówka COOL WHIP i pozostałą czekoladę w mikrofali Miski na wysokości 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
6
Odstawić 15 min. zagęścić.
7
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wypełniając i lukrując zimną mieszanką.