Najlepsze ciasteczka czekoladowe / New York Times Chocolate Chip Cookie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać najlepsze Chocolate Chip Cookie / New York Times Chocolate Chip Cookie spróbować. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 48631 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, mąkę chlebową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj The New York Times Chocolate Chip Cookie, Najlepsze Ciasteczka Czekoladowe New York Timesa, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. Odstawić.Używając miksera wyposażonego w mocowanie łopatek, masło śmietankowe i cukry razem do bardzo lekkiego, około 5 minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj suche składniki i wymieszaj, aż do połączenia, 5 do 10 sekund. Upuść kawałki czekolady i włącz je bez ich łamania. Naciśnij folię z ciasta i przechowywać w lodówce przez 24 do 36 godzin. Ciasto może być używane w partiach i może być przechowywane w lodówce do 72 godzin
Po przygotowaniu do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą do pieczenia nonstick. Odstawić.Scoop 6 3 1/2-uncji kopce ciasta (wielkości hojnych piłek golfowych) na blasze do pieczenia, upewniając się, aby włączyć poziomo wszelkie kawałki czekolady, które są szturchanie; będzie to bardziej atrakcyjne cookie.
Posypać lekko solą morską i piec na złoty kolor, ale nadal miękkie, 18 do 20 protokół.
Przenieś arkusz do stojaka z drutu na 10 minut, a następnie wsuń ciasteczka na inny stojak, aby ostygnąć nieco więcej. Powtórz z pozostałym ciastem lub ciasto rezerwowe, schłodzone, do pieczenia pozostałych partii następnego dnia. Jedz ciepło, z dużą serwetką.