Najlepsze Cheeseburgery Bekonowe

Najlepsze Cheeseburgery Bekonowe
Ostatecznym cheeseburgery bekon może być tylko danie główne szukasz. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 986 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz naturalny bekon, pikle smak, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ultimate Quinoa Veggie Cheeseburgers, Cheeseburgery z boczkiem dla 2, oraz Cheeseburgery Z Bekonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i dolnej, umieść 12-calową patelnię żeliwną na Dolnym stojaku i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
Na ImprezyNa Imprezy
2
Tymczasem linia obramowana blacha do pieczenia z folią aluminiową o dużej wytrzymałości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Umieść sześć plastrów boczku na blasze do pieczenia z boku na bok, biegnąc prostopadle do krawędzi blatu. Złóż górne połówki 1, 3 i 5 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Umieść plasterek boczku w górnej części fałd, biegnąc prostopadle do pierwszych 6 plastrów, a następnie rozłóż boczek tak, aby nowy plasterek był Tkany nad i pod każdym innym plasterkiem. Złóż 2., 4. i 6. plasterki i połóż kolejny plasterek boczku na górze fałdu. Rozłóż plasterki. Powtarzaj, aż wszystkie 12 plastrów boczku zostanie ułożonych na blasze w spleciony wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i gotować, aż boczek będzie chrupiący, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na ImprezyNa Imprezy
6
Podczas gdy boczek gotuje, połączyć majonez, ketchup, musztarda, relish, i 1 łyżeczka czarnego pieprzu w średniej misce. Wymieszać, aby połączyć. Uformuj mieloną wołowinę na 4 (6-uncja) paszteciki nieco szersze niż bułki. Naciśnij środek każdego patty, aby lekkie wcięcie opuszkami palców. Obficie przyprawić solą i pieprzem ze wszystkich stron. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Gdy boczek jest gotowane, usunąć blachy do pieczenia z piekarnika i ustawić brojlerów do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na ImprezyNa Imprezy
8
Nadmiar tłuszczu z boczku przelać do małej miseczki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Przełożyć boczek na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, uważając, aby go nie złamać. Pozostawić do drenażu na 30 sekund, a następnie przenieść do deski do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Przetnij splot boczku na cztery mniejsze kwadraty i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
11
2 łyżki wytopionego tłuszczu z boczku wlać do mieszanki majonezowej i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
12
Brush Hamburger rolki na wewnętrznych powierzchniach z tłuszczu boczku i umieścić na patelni brojlerów lub blachy do pieczenia szczotkowanej stronie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
13
Wyjmij żeliwną patelnię z piekarnika za pomocą rękawic kuchennych lub złożonego ręcznika kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
Na ImprezyNa Imprezy
14
Miejsce na średnim ogniu.
15
Dodaj pozostały tłuszcz boczku na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
16
Dodaj Burger paszteciki i gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze crusted i centrum każdego Burger rejestruje 49° na termometr natychmiastowy odczytu. Top z serem i kontynuować gotowanie, aż ser się stopi, a hamburgery rejestrują125 dla średnio rzadkich lub135 dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
17
Przenieś na duży talerz.
18
Dodaj cebulę na patelni i gotować, często mieszając, aż zmiękną i lekko rumiane, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
19
Miejsce bułki burger pod brojlerem, podczas gdy cebula gotować i broil aż złoty kolor i tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
20
Mieszankę majonezową rozprowadzić po obu stronach bułek hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem Czekoladowym, Kruszone, DzieloneCiasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem Czekoladowym, Kruszone, Dzielone
21
Na każdą dolną bułkę ułożyć po 3 ogórki. Top z burger patty, stos cebuli, i kwadrat splotu boczku. Zamknij bułki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn