Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy

Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj najlepszych babeczek jagodowych bez laktozy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka mleka sojowego, sok z limonki, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy, Sernik Jagodowy Bez Laktozy, oraz Skórki Ziemniaczane Jalapeno Popper {Bez Laktozy; Bezglutenowe} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia Muffin patelnie z papierowymi wkładkami i spryskać szczyty sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, wymieszać margarynę, 1 1/4 szklanki cukru, i sól, aż będzie gładka. Beat w jaja jeden na raz, aż dobrze wymieszane. W osobnej misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia. Łyżka część tej mieszanki na jagody, i wrzucić do herbu. Dzięki temu nie zapadną się na dno. Wymieszać pozostałą mieszaninę mąki do miski z jajkami, na przemian z mlekiem sojowym, ekstraktem z wanilii i sokiem z limonki. Delikatnie złóż jagody. Łyżka ciasto do kubków muffin, wypełniając do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
SoymilkSoymilk
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Na wierzch babeczek posypać odrobiną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch muffinki będzie złotobrązowy, a wierzch lekko odskoczy. Ostudzić przez co najmniej 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn