Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj najlepszych babeczek jagodowych bez laktozy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka mleka sojowego, sok z limonki, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy, Sernik Jagodowy Bez Laktozy, oraz Skórki Ziemniaczane Jalapeno Popper {Bez Laktozy; Bezglutenowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia Muffin patelnie z papierowymi wkładkami i spryskać szczyty sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać margarynę, 1 1/4 szklanki cukru, i sól, aż będzie gładka. Beat w jaja jeden na raz, aż dobrze wymieszane. W osobnej misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia. Łyżka część tej mieszanki na jagody, i wrzucić do herbu. Dzięki temu nie zapadną się na dno. Wymieszać pozostałą mieszaninę mąki do miski z jajkami, na przemian z mlekiem sojowym, ekstraktem z wanilii i sokiem z limonki. Delikatnie złóż jagody. Łyżka ciasto do kubków muffin, wypełniając do góry.
Na wierzch babeczek posypać odrobiną cukru.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch muffinki będzie złotobrązowy, a wierzch lekko odskoczy. Ostudzić przez co najmniej 10 minut przed wyjęciem z patelni.