Najlepsza węgierska zupa grzybowa Genewa
Najlepsza węgierska zupa grzybowa w Genewie może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.32 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz pomidor, węgierską paprykę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Węgierska Zupa Grzybowa, Węgierska Zupa Grzybowa, oraz Węgierska Zupa Grzybowa.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę na maśle, aż pachnące, o 5 protokół.
Dodać grzyby i kontynuować gotowanie, aż grzyby będą miękkie, o 5 minut więcej. Wymieszać koperek, papryka, sos sojowy, i rosół z kurczaka w mieszaninie grzybów; zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 15 protokół.
Mleko i mąkę ubić w małej misce. Mieszamy mieszaninę do zupy.
Dodaj pomidora i Węgierski pieprz wosk. Powrót pokrywę do garnka i gotować jeszcze 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać śmietanę do zupy i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż zupa zgęstnieje, 5 do 10 minut więcej.
Przed podaniem zupy wyjąć Węgierski wosk pieprz i pomidor i wyrzucić.