Najlepsza Sałatka Z Buraków
Najlepsza Sałatka z buraków może być tylko przystawką, której szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, sól i pieprz, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), oraz Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajko w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Przed gotowaniem buraków należy je delikatnie umyć pod zimną wodą, uważając, aby nie przebić cienkiej skóry.
Umieścić w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować, aż łatwo przebić cienkim nożem, o 15 protokół.
Aby obrać ugotowane buraki, odetnij oba końce, a następnie przytrzymaj buraki pod zimną bieżącą wodą i zsuń Skórki. Pozostawić do ostygnięcia, aż będzie w stanie obsłużyć, a następnie zetrzeć je w średniej misce.
Dodać jajka, majonez, sól i pieprz; delikatnie wymieszać. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.