Nadziewane muszle z sosem Arrabbiata

Nadziewane muszle z sosem Arrabbiata
Nadziewane muszle z sosem Arrabbiata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, płatki pieprzu, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszle faszerowane indykiem i karczochem z sosem Arrabbiata, Nadziewane muszelki w prostym sosie, oraz Szpinak nadziewane muszle z białym sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Lekko olej 12 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia i odstawić. Lekko przesmarować blachę do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Częściowo ugotować skorupki makaronu w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż lekko zmiękną, ale nadal dość twardą do ugryzienia, około 4 do 6 minut. Będziesz kontynuować gotowanie muszli w piekarniku po ich nadziewaniu. Za pomocą łyżki szczelinowej odsączyć skorupy makaronu i umieścić na naoliwionej blasze do pieczenia, rozkładając je tak, aby nie sklejały się i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj pancetta i saute aż złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
6
Dodać płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodać czosnek i saute do miękkości, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8
Dodaj sos marinara. Doprowadzić sos na wolnym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
W średniej misce wymieszaj ricottę, parmezan, żółtka, bazylia, pietruszka, mięta, sól i pieprz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Przez CiastoPrzez Ciasto
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Łyżka 1 1/4 szklanki sosu nad przygotowanym naczyniu do pieczenia. Ugotowane skorupki napełnij mieszaniną sera, około 2 łyżek na skorupkę. Ułóż skorupki w przygotowanym naczyniu. Łyżka pozostałego sosu na skorupkach, a następnie posypać mozzarellą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
12
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż nadzienie jest ogrzewany przez i góry jest złoty kolor, o 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn