Nadziewane masło orzechowe-krem z białej czekolady
Over-the-Top Peanut Butter-ciasto z kremem z białej czekolady wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, prażone orzeszki ziemne wyhodowane w usa, cukier granulowany domino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biała Czekolada Masło Orzechowe Ciasto Bananowe, Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym, oraz Mikrofalowe ciasto czekoladowe z kremem z masłem orzechowym.
Instrukcje
Odstawić przygotowane nadzienie na bok.
Nasmaruj patelnię 12-szklankową z 2 łyżkami. skracanie i kurz z 2 łyżkami. mąka. Odstawić patelnię.
Wymieszać razem 2 szklanki mąki, sól, i sody oczyszczonej w średniej misce.
Beat 12 Łyżek. masło i następne 3 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 3 minuty lub do puszystego. Ubić w maśle orzechowym i wanilii.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać w 1/4 szklanki posiekanych orzeszków ziemnych.
Łyżka jedną trzecią ciasta do przygotowanej patelni Bundt. Ostrożnie łyżka napełniania na środkowej części ciasta. (Nadzienie powinno jak najmniej dotykać krawędzi patelni.) Łyżka pozostałego ciasta nad nadzieniem.
Piec w 300 przez 1 godzinę i 30 minut lub aż długi drewniany kilof wstawiony w środku ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni na stojaku z drutu i schłodzić 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Skropić glazurę równomiernie na wierzchu ciasta i posypać pozostałą 1/2 szklanki posiekanych orzeszków ziemnych. Chill 2 godziny.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.