Nadziewane Chili Poblano (

Nadziewane Chili Poblano (
Nadziewane Poblano Chiles (jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Za 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 386 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Nadziewane Chili Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Nadziewane Chili Poblano (, oraz Chiles Poblano faszerowane kukurydzą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Umieść pomidory, czosnek i cebulę w blenderze. Mieszaj do uzyskania gładkości. Na średniej patelni do smażenia rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
2
Dodaj sos i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
1
Wymieszaj ser i oregano w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wytnij szczelinę przez 1 stronę zwęglonych papryczek chili i napełnij każde chile 1/4 szklanki mieszanki serów. Zamknij wykałaczkami, aby utrzymać nadzienie na miejscu. W średniej misce za pomocą elektrycznego miksera ręcznego ubij białka na dużych obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SerSer
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
WykałaczkiWykałaczki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj żółtko i kontynuuj ubijanie przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
4
W dużym rondlu z grubym dnem wlej tyle oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do smażenia w głębokim tłuszczu włożony do oleju osiągnie 375 stopni F. (Jeśli nie masz termometru, kostka chleba zrumieni się w ciągu około 3 minut.) Pogłębiaj nadziewane papryczki chili w mące, aż będą całkowicie przykryte. Strząśnij nadmiar mąki, a następnie zanurz papryczki chili w mieszance jajecznej, aż będą dobrze pokryte. Smażyć na złoty kolor i odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
ChlebChleb
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Ułóż chili na półmisku do serwowania, nałóż sos na wierzch i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn