Nadziewane Poblano Chiles (jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Za 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 386 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Nadziewane Chili Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Nadziewane Chili Poblano (, oraz Chiles Poblano faszerowane kukurydzą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Umieść pomidory, czosnek i cebulę w blenderze. Mieszaj do uzyskania gładkości. Na średniej patelni do smażenia rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
2
Dodaj sos i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
SOS
1
Wymieszaj ser i oregano w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Wytnij szczelinę przez 1 stronę zwęglonych papryczek chili i napełnij każde chile 1/4 szklanki mieszanki serów. Zamknij wykałaczkami, aby utrzymać nadzienie na miejscu. W średniej misce za pomocą elektrycznego miksera ręcznego ubij białka na dużych obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty.
Dodaj żółtko i kontynuuj ubijanie przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
4
W dużym rondlu z grubym dnem wlej tyle oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
5
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do smażenia w głębokim tłuszczu włożony do oleju osiągnie 375 stopni F. (Jeśli nie masz termometru, kostka chleba zrumieni się w ciągu około 3 minut.) Pogłębiaj nadziewane papryczki chili w mące, aż będą całkowicie przykryte. Strząśnij nadmiar mąki, a następnie zanurz papryczki chili w mieszance jajecznej, aż będą dobrze pokryte. Smażyć na złoty kolor i odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Chleb
Mąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Ręczniki Papierowe
6
Ułóż chili na półmisku do serwowania, nałóż sos na wierzch i podawaj.