Nadzienie Kokosowo-Migdałowe
Nadzienie kokosowo-migdałowe jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mocno brązowy cukier, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Migdałowe ciastka z czekoladowym nadzieniem migdałowym, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj skrobię kukurydzianą, ekstrakt z migdałów i 2 łyżki. woda w małej misce.
W rondlu na średnim ogniu zagotować śmietanę, brązowy cukier i masło.
Zdjąć z ognia i natychmiast ubić mieszankę skrobi kukurydzianej. Wymieszać z kokosem i kwaśną śmietaną. Przykryć i schłodzić 8 godzin.