Mąka kukurydziana-ciasteczka z ciepłymi owocami

Mąka kukurydziana-ciasteczka z ciepłymi owocami
Mąka kukurydziana-ciasteczka lodowe z ciepłymi owocami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mąkę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mąka kukurydziana-ciasteczka z ciepłymi owocami, Mąka kukurydziana-ciasteczka z ciepłymi owocami, oraz Ciepłe Desery Gruszkowe.

Instrukcje

1
Ubij razem masło i cukry w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż blady i puszysty. Ubić jajko, wanilię, proszek do pieczenia, sól, cynamon i kardamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
KardamonKardamon
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
MasłoMasło
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj mąkę i mąkę kukurydzianą i mieszaj drewnianą łyżką, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
3
Połówki ciasta i wkleić na 2 dyski (ciasto będzie bardzo miękkie). Chill, owinięte w folię, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta między 2 arkuszami papieru woskowego do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
6
Usuń górny arkusz papieru woskowego i wytnij 3 ciastka karbowanym nożem, pozostawiając wycięcia na miejscu. Wymień papier woskowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
7
Rozwałkuj pozostały kawałek ciasta i pokrój 3 kolejne ciasteczka w ten sam sposób. Schłodzić oba kawałki ciasta do jędrności, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Ostrożnie przenieś ciasteczka na dużą blachę do pieczenia i utrzymuj w stanie schłodzonym. Przełożyć skrawki między 2 arkusze papieru woskowego i wyciąć 2 więcej ciastek (w sumie 8; będziesz miał 2 dodatkowe w przypadku złamania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
9
Przenieś do blachy do pieczenia z innymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Pieczemy ciasteczka w górnej trzeciej części piekarnika, aż krawędzie będą złocisto-brązowe, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przenieś do stojaka i kurz cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, następnie dodać brązowy cukier i sok z cytryny i gotować, mieszając, aż będzie gładka, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj owoce i bourbon (jeśli używasz) i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż owoce będą miękkie, około 5 minut (sos będzie czerwony).
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
OwoceOwoce
SOSSOS
3
Zdjąć z ognia.
1
Na każdym z 6 talerzy deserowych umieścić 1 ciastko i ponownie polać cukrem cukierniczym. Łyżka ciepłych owoców polewa każde ciastko, a następnie top z gałką lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
OwoceOwoce
1
Ciasto można schłodzić do 8 godzin (przez noc).Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku (najlepiej w puszce)w temperaturze pokojowej przez 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn