Musztarda Kolendrowa

Musztarda Kolendrowa
Musztarda Kolendra może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 1G białka, oraz 43g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, kolendrę, zwykły majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Jalapeno Cilantro Musztarda Przepis, Portobellos ze skórką z nasion kolendry i gorczycy, oraz Ogórek Raita z czarną musztardą i kolendrą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj majonez, kolendrę, musztardę i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn