Musujące Ciasta Dla Dzieci
Musujące ciasta dla dzieci może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sparkling Tree Cakes, Prosecco Pound Cakes with Sparkling Glaze, oraz Ciasta Limonkowe Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 2 mini puszki na muffinki, (do zrobienia 48 małych babeczek)
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż puszkę muffin z mini wkładkami do babeczek.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce.
W innej średniej misce, ubić jajka i cukier z mikserem elektrycznym, aż światło i spieniony, o 2 protokół. Ubijając, stopniowo wlać masło, a następnie wanilię.
Mieszając powoli, dodaj połowę suchych składników, następnie dodaj całe mleko,a następnie resztę suchych składników. Uważaj, aby nie wymieszać ciasto. Podziel ciasto równomiernie w przygotowanych puszkach (około 2 łyżeczki ciasta na ciasto filiżanki.)
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, około 15 minut. Fajne babeczki na stojaku w puszce.
Ubij cukier cukierniczy i Prosecco, aż cukier się rozpuści. (Jeśli babeczki nie są wystarczająco fajne do lodu, połóż folię z tworzywa sztucznego bezpośrednio na glazurze, aby zapobiec jej wyschnięciu i odstaw w temperaturze pokojowej do momentu użycia.) Zanurzyć szczyty każdego ciasta dziecka w glazury Prosecco, posypać cukrem lub góry z małych cukierków i wrócić do stojaka, aby ustawić, około 25 minut. Kucharze uwaga: jest to świetny sposób, aby wykorzystać resztki bąbelków. Ten przepis sprawdza się równie dobrze z płaskim Prosecco. Aby uzyskać pełny smak wina, nakłuj mini babeczki wykałaczkami, gdy są chłodzone; następnie skropić Prosecco przed polewaniem glazurą.